• 31697
    "çok iyi bir futbol olmadı ama çok iyi bir sonuç aldık. 3 puanla başlamak önemliydi. rakibe çok pozisyon vermeden fazla pozisyon bulmak bizi sevindiren taraf. şunu söylemeden geçemeyeceğim: allah aşkına bu zeminlerde bu çocuklar ne yapsın? iki taraf için söylüyorum.

    bir gün doğru olmayan sahada 'ben bunu oynatmıyorum' diyen bir allah'ın kulu yok mu? dünyanın en büyük 6. ligiyiz, gelin bakın şu sahaya. bu çok zor bir şey mi? 2018 yılındayız. söyleyecek kelime bulamıyorum.

    çok üzücü. onun için bazen yorum yapmakta da zorlanıyoruz. saha biraz oyunu bozsa da 3 puan güzel, oyuncularımın mücadelesinden memnunum.

    hepimiz profesyoneliz, profesyonelce isteklerimiz oluyor ancak bu isteklerimiz olmadığı zaman başkaları cezalandırılmamalı. gomis'in bir talebi oldu. galatasaray'ın durumu ve uefa kriterleri çok açık. ret cevabı aldı. biz bir aileyiz, herkesi kazanmaya uğraşıyoruz.

    gomis bizim için çok değerli. geçen sene şampiyonlukta herkes gibi çok katkı verdi. onu kazanmak için uğraşacağız.

    hepsi bizim oyuncularımız. mevcut kadromuzda olan kullanılabilecek her şeyi maksimum kullanmak istiyorum. eğer bugün sıkıntı olsaydı bafe'yi 2. forvet olarak sokacaktım, o yüzden ısındı. bana göre sinan da, eren de, henry de geçer not aldı. bu durum sevindirici.

    galatasaray takımının almadaki becerisi kadar satmada da becerili olmasını bekliyorum. artık bu refleksi göstermeliyiz."

    fatih terim

    (bkz: 10 ağustos 2018 ankaragücü galatasaray maçı)

    edit: ekleme
App Store'dan indirin Google Play'den alın