• 322
    ankaragücü gerek agresif oyun tarzı gerek taraftarı gerekse ankara gibi sert iklim şartlarının etkili olduğu bir takım. dolayısıyla bence ligin en zor deplasmanlarından. bu maçtan aldığımız 3 puan içeride 5-0 aldığımız 3 puandan daha değerli benim gözümde. zira yaz sezonuna denk gelmesi bizim için iyi oldu, havalar güzel. e takımlar da hazır değil. yani biz bu maçı 1. değil de 11. hafta oynamış olsak kazanma şansımız daha az olurdu muhtemelen.

    çok çok güzel bir 3 puan oldu bizim için. zira fenerbahçe ve beşiktaşın aynı deplasmandan 3er puan alıp alamayacakları meçhul -ki bence alamazlar- iken bizim ilk haftadan böyle bir deplasmanda galip gelmemiz ilerleyen haftaları etkileyecektir.

    oyun için diyecek çok söz yok. orta sahada fernando donk bence iyiler, ha ikisi de %90 ile mi oynuyor? hayır. ama elden gelen bu. hücum konusu da biraz kötüydü bu maçta. eren tam olarak hazır değil. attı golünü falan ama her zaman 90+2de gol atamayabilirsin, her dakika mücadele etmesi lazım golü koklaması lazım.

    kesik yiyen isimler arasında belhanda cidden iyi iş çıkardı. umarım yavaş yavaş takıma dahil olup kafalarını futbola verirler. yoksa kendilerine de bize de yazık edecekler. bugün eren yerine başarıya aç bir gomis olsa belki ilk yarıda maç bitmişti. ama olmadı. yine de dediğim gibi halimden memnunum 3 puanı aldık gerisini kuşlar düşünsün.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın