• 188
    benim hiçbir zaman oy vermediğim, vermeyeceğim hükümettir. ileride de bu tarihsel süreç bir şekilde bittiği zaman çocuklarıma ve torunlarıma büyük bir övünç olarak babanız, dedeniz bu değirmene su taşımadı diye anlatacağım.

    kendileri ne istedilerse bu millet verdi. cumhurbaşkanlığı istediler, verdi, başkanlık sistemi istediler, verdi, kendi meclisindeki yetkiyi istediler, gitti onu da verdi. bu saatten sonrası milletimiz için ne yazık ki tamamen kendi düşen ağlamazdır. gelen ekonomik krizin demeyeceğim, çünkü birebir ekonomik krizin içerisindeyiz şu anda.

    paramız günden güne eriyor, paramız tamamen betona gömülmüş durumda. senelerdir üretim ve ar-ge için yeterli kaynaklarımız varken asla aktarılmadı. bilim dünyasından biri olarak söylüyorum, halimiz içler acısı. yapılan her gökdelen 10.000 tane gence işsizlik olarak geri döndü. şimdi son dalga geliyor, ve bu dalga inanın ne 1994 ne de 2001 krizlerine benzeyecek. o çok övündükleri türkiye'yi imf'den kurtardık lakırdılarına, ki bu sözde kurtuluşumuz içerisinde imf'ye borcumuz sıfırlansa dahi dış borcumuz katlanarak arttı, tekrar imf'yi çağırmak zorunda kaldıkları zaman bunu halka nasıl anlatacaklar ve halkımız bunu tekrar nasıl yutacak ibretle izliyor olacağım.

    etrafımdan da var oy vermiş olan, şimdi dolar yükselince zamlar gelince şikayet ediyorlar. belki bazıları işsiz kalacak, yaşam standartları düşecek. dün aldıklarını bugün alamayacaklar. inanın onlar için artık hiç ama hiç üzülmüyorum. kalbim de böyle taşa döndü işte, tanıdığım bildiğim belki bazıları abim kardeşim dediğim insanlara sırf şu olay yüzünden ileride kapıma gelip bir çay kaşığı suya muhtaç kalsınlar vermeyeceğim.

    ne demiştim, kendi düşen ağlamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın