resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:32
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 663
    euro 8'e giderken transferi hayal olmuştur. 3 milyon €'ya adam satıp, 3 milyon €' ya adam alacak durumumuz bile yok ne yazık ki. gerçekler böyle.

    ekleme:

    insanımız nedense çok boyutlu düşünemiyor. evet kendisinin bonservisini sattığımız bir oyuncudan gelen parayla euro olarak ödeyeceğiz. ama euro şu an 7 tl'yi geçti ve hızla 8 tl'ye gidiyor. bizim çok az oyuncumuz dışında hemen hepsinin maaşı euro ile ödeniyor. ancak şampiyonlar ligi gelirleri dışındaki bütün gelirlerimiz tl ile. şampiyon olan takımın alacağı para 10 milyon € ve gittikçe de azalmakta.

    diğer taraftan sene sonu ise maksimum 20 milyon € zarar açıklayabiliyoruz. bu bağlamda giderlerimiz euro, gelirlerimiz ise tl bazında olduğu için bizin oyuncu satıp o parayla oyuncu alacak değil, ancak ve ancak kadromuzdaki oyuncuların maaşları nedeniyle maruz kaldığımız kur zararını karşılayabilecek durumdayız. bütün ekonomistler "nakitte kalın, harcama yapmayın" diye bas bas bağırırken benim taraftarım "bana ne yaa, ben transfer isterem yaaa" diye ağlıyor. yazık.

    yoksa çok şükür oyuncu sattığımızda euro ile bonservis alıp harcamayı da euro ile yapacağımızı ve bunların birbirlerine eşit olduğunu biz de biliyoruz. biz biliyoruz da sizler çok boyutulu düşünmek yerine burada temel matematik dersi vermeye çalışıyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın