• 104
    sanırım tüm süperlig takımların sonunu getiren kur olmuştur.

    bu ekonomik tabloda kuluplerin büyük bir reform yapıp altyapıya önem vermeleri gerekiyor. artık yurtdışından transfer yapmak aslanın midesinde. kesinlikle ve kesinlikle önümüzdeki beş senelik tabloda döviz ile maaş vermek kulupleri bataklığa sürükleyecektir. yetiştirip satmak ve ücretleri tl bazında ödemekten başka kurtuluş yolu gözükmüyor. yabancı oyuncusu sayısı arttırılsın diye ortalığı ayağa kaldırdık ama artık bunun da bir önemi kalmadı. takımları yerli futbolculardan kurup maaşları tl olarak vermek bizi birkaç sene içinde biraz olsun rahatlatacaktır.

    gelen kombine ve store kazançları futbolcularımızın maaşlarını bile ödeyemiyor. abdürrahim albayrak açıkladı, kombinelerden 85 milyon tl kazandık ama biz bir futbolcuya (belhanda) bonservisi ve yıllık ücreti dahil 65 milyon tl ödeme yapmışız. yani bir futbolcunun bedeli koskoca kulubun bir yıllık kombine geliri ile eşdeğer duruma gelmiş. dehşet bir rakam bu. hele ki doların 6 tl'yi zorladığı bugünlerde şampiyon olamayan kulup kapısına satılıktır ilanını assa yeridir.

    ülke olarak boka batmış durumdayız, doların 10 kuruş bile artışı tüm sektörlerde ağır yaralara yol açarken son bir haftada doların 1 tl artışı ülkemiz açısından intihardır.

    kendimiz ettik kendimiz bulduk. memleket eyiye gidiyor çok şükür. yol yapıyoruz bol bol. onların doları varsa bizim de allah'ımız var; kapiş ;) damat doları yılbaşına kadar 2 tl'ye düşürecek inşallah. çin'e boşa git gel yapmıyor ya!
App Store'dan indirin Google Play'den alın