• 208
    önümüzdeki eğitim öğretim yılı sonunda doktora için yurt dışına gidecektim. sanırım artık planım bu kur durumları yüzünden hayal oldu. önceden bir yıl çalışıp para biriktirerek bu hedefime ulaşabiliyordum. artık iki yıllık bir çaba gerektiriyor bu hedef. doktorayı türkiye'de yapmak zorunda kalacağım. yerli eğitim.

    futbol takımları da yerli olana yönelmek zorunda artık. yaptığımız hamleler ile bu yolda adımlar atıldığını zaten görüyoruz. genç futbolcuları ön plana çıkardık ve hemen arkasından başka gençlerle profesyonel sözleşme imzaladık.

    bu saatten sonra gerçekçi olmak lazım. her ne kadar denayer'i çok istesem de umarım tek bir transfer dahi yapmayız. ne dolar ne euro kuru durulmayacak ve orta vadede istisnasız her türk futbol kulübü iflas ile yüzleşecek.

    belhanda veya feghouli'den biri satılır ve yerine kimseyi almazsak euro bazından maaşları belki karşılayabiliriz bu yıl. bunun dışında başta kaptanlar muslera ve selçuk olmak üzere oyunculardan ödeme planı ve indirim taleplerimiz olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın