• 68
    topumuzla tüfeğimizle her şeyimizle konsantre olmamız gereken maç. sezonun ilk maçında, üstelik deplasmanda oynayacağımız bu maçta 3 puan gönüllere su serpecek, taraftarın içinde bulunduğu karamsar tablodan az da olsa sıyrılmasına vesile olacaktır.

    ankaragücü yeni çıktı ve senelerdir süper lige hasret durumda. tribünler eminim ateşli olacaktır. takım savunmalarına ise önemli takviyeler yaptılar. açıkçası onları açmakta sorun yaşayacağımıza inanıyorum. ancak şunu unutmadan oynamaka gerekiyor bence; 0-0 cebimizde başlıyoruz ve oyunun kontrolünü bir an olsun elden bırakmamız gerekiyor. gerekirse maç ölümüne sıkıcı olsun ama 3 puan bizim olsun. ligin ilk maçlarına bu açıdan bakmak gerektiğine inanıyorum. öncelik iyi futbol değil, 3 puan olmalı.

    bugüne kadar birbirimize ses etmedik ama ölü toprağını atma vakti geldi kanımca. bir maçla kral olmadığımız gibi bir maçla da tahttan inmeyiz. artık zamanı geldi. tek vücut olup hedefe odaklanmanın vakti geldi. korkularınızı, acabalarınızı ve endişelerinizi bir kenara bırakın, sadece ve sadece kazanmaya odaklanın.

    hedef 22

    inandık biz sizlere
App Store'dan indirin Google Play'den alın