• 172
    2018 - '19 sezonunda premier league'de maçını kaçırmamaya çalışacağım birkaç takımdan biri. arsenal emery'le nasıl bi' şey oynayacak; l'pool yenilenen nefis kadrosuyla ne kadar yükseğe çıkacak; manchester'ın iki yakası ne alemde olacak vs. eyvallah da, bu adamlar dikkatten kaçmamalı. kaçırmayın yani, bence.

    enteresan bir yaz transfer sezonunu geride bıraktılar. büyük futbol üstadı comolokko comolli'nin fenerbahçe'ye getirdiğiahahahahaherror404 :( kimden bahsettiğim anlaşılmıştır... 26 yaşındaki merkez orta saha orijinli jack wilshere'i bonservissiz olarak kadroya dahil ettiler. alkış. wilshere demişken; bu adamın soyadının telaffuzu "cæk vilşıır" olarak dillendirilir:

    https://youtu.be/HAFreQir8NQ

    araştırmaktan, bilgilenmekten özellikle imtina eden a spor tayfa spikerleri adamın soyadını ısrarla "vilşaaayır" (orta dünya'nın shire hobbit köyünden bahsediyor sanki ibiş) olarak telaffuz ettiği için çoğu insan bu noktada yanlış yönlendirildi. neyse, konudan sapmayalım.

    jack'le yetinmeyip "gözü karartmaya devam" dediler ve lazio'nun yetenek harikası brezilyalı açığı felipe anderson'u 38 milyon yuro karşılığında transfer ettiler. kafi mi? elbette değil. üstüne bir de dortmund'tan 28 yaşındaki ukraynalı andriy yarmolenko'yu 20 milyon yuroya kaptılar.

    ellerinde şöyle bir hücum gücü var (ana - yan rotasyon birlikte):

    anderson
    antonio
    arnautovic
    carroll
    çikarito
    lanzini
    snodgrass
    yarmolenko

    bir diğer sıkı ekleme de savunmaya geldi. toulouse forması giyen 21 yaşındaki issa diop'u 25 milyon yuro karşılığında ekibe dahil ediediverdiler. kaleye de leh fabianski'yi iliştirdiler (adrian'la sıra sıra geçerler artık kaleye). bu isimlerin dışında defans hattına balbuena, fredericks ve oxford (kiradan döndü) üçlüsünü de eklediler. bu isimleri hiç izlemediğim için yorum yapmıyorum. :(

    bugün ingiltere'de transferin son günü. bernard'ı, marega'yı ve vida'yı kovaladıkları da yazılıp çiziliyordu. son gün sürprizi olur mu? az küsür saat...
App Store'dan indirin Google Play'den alın