resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3328
    orta yol bulunarak eski günlerine dönmesi gereken oyuncu. mevcut kur itibari ile ve takımın mali durumu ortadayken kendisine herhangi bir zam yapılamaz, insan olması gerekiyor. ayrıca yaşı da göz önüne alındığında inanılmaz derecede şişik bir kontrata sahip kendisi.

    kendisine eleştiri getirdikten sonra iyi kısımlara gelelim. ligin hala en iyi golcüsü, bundan daha 3 ay önce 29 gol atarak rekor kırmış bir adamdan bahsediyoruz. golcü piyasası bitik, paramız yok, kur çıldırmış durumda. kimi alıcaz da gomis’ten iyi katkı verecek. en büyük klişe nedir? ligi bilmek. bu adam ligi geçtiğimiz sezon domine etti, sırtında taşıdı ileride. gol özürlü oyunculara sahip bir takımı şampiyon yaptı adam. benfica’nın güncel kadrosunu daha dün, 7 ağustos 2018, izledik. meksika’dan çıkan ve adını sanını duymadığımız bir adama 7 milyon bayılmışlar.

    bu sezon bir şey yapacaksak yine gomis başrol olucak, durum ortada. bir şekilde gomis’e durum burnuna sokularak gösterilmeli. yeni transfer yok, gol özürlü adam kaynıyor ilk 11. bu sene bol bol o sen olsan bari çalması gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın