• 1170
    https://twitter.com/...165877031133185?s=19

    büyük iddiaların -aslında iddia deme hata ama- yöneltildiği yönetemeyen yönetim. ndiaye gittiğinde de mustafa cengiz 'kılıfına uydurmuşlar daha fazla para ödemenin yolunu' gibi bir cümle kurmuştu. yani hukuki yollara başvurulur mu bilemem ama başvurulmalıdır. dolandırıcılık bu! ödeyeceğin paraları yazmamak, kendinden sonraki yönetime bildirmemek... "görüşeceğiz, senle de görüşeceğiz!" demesini biliyorlar.

    --- alıntı ---

    mustafa cengiz ve yönetim sezon bitiminde ödemeleri yapıp 10 milyon euro civarı bir para ayırıyor transfere 1-2 oyuncu için ama belhanda ve birkaç oyuncunun kulübüne ve oyunculara özel şampiyonluk primi ortaya cıkıyor. yönetimin haberi yok çünkü muhasebe kayıtlarında yok.

    oyuncuyu aldığımız kulüp ile imzalanan sözleşmede madde var ama bizim kayıtlara geçememiş. kulüpler bunu bildirip para isteyince eldeki paranın büyük bölümü hiç oluyor.

    garry rodrigues'in eski takımına şampiyonluk primi maddesi koymuş dursun özbek yönetimi ama bizim kayıtlarda yok. paok para ödenmediği icin fifa'ya gitse transfer yasagına kadar gider sözleşmeye uymamadan.

    --- alıntı ---

    cezayirlikaleci nin hatırlatması sonrası alıntıyı ekledim. kendisine teşekkür ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın