• 12
    bu programa katılan üç dinazor, orta çağdan kalma üç sıyrık 5 ağustos 2018 galatasaray akhisar maçında cüneyt çakır’ın verdiği sarı kartı doğru buldular. bunlara güler misin ağlar mısın şimdi? peki gerekçeleri neymiş biliyor musunuz?

    hıncal (türk futbolundan alıyor hıncını) uluç diyor ki bariz gol şansı yorum işidir bu nedenle hakemin taktirine bırakılmıştır. cücü de böyle taktir etmiştir. ben de ona katılıyorum diyor. ya dedeciğim allahını seversen git yat, gez, viskini iç ama lütfen futbola karışma. insanların kafasını karıştırma. sahanın içine karışma. allahını seversen karışma. bariz gol şansı nedir onu bile bilmiyorsun be adam. bir futbolcu topu kontrol etmişse ve kaleci ile arasında rakip yoksa bariz gol şansı mutlaktır. bunun taktiri olur mu? güldürme insanları.

    tamer güven ile kemal belgin’in gerekçesi daha da komik. neymiş efendim kademede bir futbolcu daha varmış. tüh size diyeceğim de yaşınıza bakarak vaz geçiyorum. cahil dinazorlar, fifa diyor ki rakibin kademede sayılması için düşürülen oyuncu ile aynı hizada olması ya da topa ondan daha yakın olması gerekir. bu pozisyonda vrsajevic en az iki adım geride rodrigues’ten. hadi beyniniz sulandı, gözlerinizde mi kör.

    bunlar gibi koltuk işgalcisi dinazorlar, türk futbolunun içine tükürüyorlar. allak bullak ediyorlar hakemlerin kafalarını ve sonuçta alemi bize güldürüyorlar. sizi de sizi programa çıkaranları da allah’a havale ediyorum.

    ben bu pozisyonun bizim maçımızda olmasına seviniyorum. biz bu pozisyonun ekmeğini yemek için uğraşmayız. eğer kuşların maçlarında olsaydı bir sezon boyunca istismar ederlerdi bu kararı. bütün türkiye duysun ki, bu ve bunun gibi pozisyonlarda bariz gol şansı mutlaktır ve hakemin taktir hakkı yoktur, top kontroldedir ve kademede kimse yoktur. kırmızı karttır nokta...
App Store'dan indirin Google Play'den alın