2007-08 Türkiye Süper Lig 2.Hafta Maçı
18:45 Bursa Atatürk Stadyumu
0 - 1
  • 2
    ümit karan'a golün asistini uğur uçar yapmıştı. 33 numaralı uğur golün ortası öncesi çok güzel bacak-arası da yapmıştı.

    galatasaray adına sahanın yıldızı ayhan akman idi. maç boyu bursa tribünlerinden inegöllü ayhan'a çok sağlam küfürler edilmiş ama ayhan inanılmaz iyi top oynamıştı. şu an kendisini ilk 18'de bile görmek istemeyen biri olarak söyleyebilirim ki; cassio lincoln'ün türkiye kariyerine bomba gibi girmesinde ayhan'ın da büyük payı vardır. ayhan sessiz derbicikte 2-1 kazanılan beşiktaş maçı öncesinde sakatlanana kadar baya iyi top oynuyordu. hatta lincoln'ün 2007-08 sezonundaki düşüşünü ben biraz da ayhan'ın yanında olmayışına bağlarım.

    bu kadar ayhan-lincoln muhabbeti yaptık; lincoln'ün sakatlığı nedeniyle bu bursaspor maçında oynamadığının altını çizelim. lincoln, çıtkırıldımlığa ikinci haftada başlamıştı.

    tekrar maça döneyim... sabri de iyi oynamıştı. ilk hafta 4-0 kazanmamıza rağmen çaykur rizespor önünde takımın en kötüsü olan ümit karan'ın galibiyeti getiren golü şık bir plase ile atması güzeldi. orkun usak, iki üç pozisyonda inanılmaz saçmalamıştı. bursaspor adına kanatlarda yenal bir şeyler yapmaya çalışmıştı. herve tum da yüzde yüz bir golü kaçırmıştı. keza bizim adımıza da kral..

    neticesinde kalli yönetimindeki galatasaray, bülent korkmaz yönetimindeki bursaspor'dan önemli bir üç puan almıştı. darısı bugüne...
App Store'dan indirin Google Play'den alın