• 231
    neden istenilen kalitede bulunamadığının/bulunamayacağının cevabı, 5 ağustos 2018 galatasaray akhisarspor maçı'nda saklı olan finansal kaynak türüdür.
    düzenlediğin turnuvaların, nerede yapılacağı ve ne zaman oynanacağı önceden belli olmasına rağmen, tribünler dolmuyorsa ve tarladan hallice yerde bu maçı oynatıyorsan kimse kusura bakmasın bu lige hiçbir yatırımcı para yatırmaz. sıfata gelince, "futbolla yatıp futbolla kalkıyor" deriz ama içerikte bu işin doğrusunda çok rezil durumda olduğumuzun farkına varalım artık.
    buna rağmen dün bir tane sorumlu görevli çıkıp kusura bakmayın elimize yüzümüze bulaştırdık affedin demedi.
    tff başkanı yanında oturuyordu sayın bakanın. sayın bakan çıkıp " bunların bir açıklaması var mı? bu ne rezalet? sorumlusu kim?" diyebilirdi. onu da demedi. kimseye hesap da sorulmadı.

    detaylarını veremeyeceğim ama oturdum bu sezon 3 büyükler transfere, bonservis olarak kaç para harcamış diye baktım, fenerbahçenin paylaşmadığı maliyetlerini sağdan soldan bularak kabul ettim, toplamda 10 milyon euroyu zor buluyorsunuz.
    koskoca takımların, 100 yıldan fazladır bu işi yapan organizasyonların, üçünün toplamı 10 milyon euro mertebesinde.
    sonra, ingiltereyi açtım baktım: o da ne! fulham 77 milyon euro harcamış bu yıl transfere, ve bu adamlar yeni çıktı lige. benzer şekilde cardiff 31 milyon harcamış.

    şu iki takım senin 3 büyüklerini sıksa satın alıyor. durumun nerelere geldiğini ne kadar vahim olduğunu oradan pay biç. westham denen takım 60 bin kişiye oynuyor adamların gıkı çıkmıyor. almadığı adam da kalmadı neredeyse. borç muhabbetine hiç girmiyorum bile. adamlar bizi bilezik diye koluna takar. işi o raddeye getirmişler.

    şimdi şu tabloya bakınca, benim bile içimden bu lige para yatırmak gelmiyor.
    mevcut yönetsel anlayışla ve dövizdeki durumla üzülerek söylüyorum, ortada türk futbolu falan kalmayacak.
    azalarak tükeneceğiz. bırakın sponsoru, yurtdışında kamp yapmak için bile türk kulüpleri birini bulamayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın