resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3302
    dün akşam hepimiz kahrolduk, birçoğumuz bütün gece üzüntüden uyuyamadı. sabah işyerime gittiğimde onlarca tinercinin şikecinin taşak konusu oldum. gamsızlığının ve umursamazlığının ceremesini ben ve benim gibi gönülden seven milyonlarca taraftar çekti.

    evet futbol bu kazanmak da kaybetmek de var. futbolda penaltı kaçırmak da var son dakika boş kaleye karşı golu ıskalamak da. bunların hepsine eyvallah ama sen milyonlarca taraftar ekran karşısında kahrolurken pişmiş kelle gibi sırıtamazsın arkadaş. senede imza paraları ve primlerle 6,5 milyon euro'yu bu ekonomik tabloda cebine indiren adam sırıtamaz ya!

    daha maçın üzerinden 24 saat geçmedi, ortalık yangın yeri millet sinirden neye saracağını şaşırmışken sen sosyal medyada sırıta sırıta doğum gününü kutlayamazsın arkadaş! insanda biraz utanma arlanma olur. her fırsatta taraftar üzerinden prim yapmak adına kullandığın efsanemiz metin oktay'ın ruhuna hakarettir bu!

    https://twitter.com/.../1026534649789669376

    https://twitter.com/.../1026534288228069376

    çok mu lazımdı bunları paylaşmak. git doğum gününü kutla, dansözlerle oyna paralar saç. ama insanların üzüntülü gününde milletin gözüne soka soka sırıta sırıta paylaşma bunları! galatasaraylı ergenlerin gazı ile tepemize çıktın. yalakaların seni sosyal medyada durmadan taklit ederken ne oldum delisi oldun. galatasaray'dan önce sen kimdin gomis! 33 yaşında seni gerçekten benimseyen bir kulube geldin. taraftar uğruna şarkılar söyleyip besteler yaptı. ama sen bu taraftara her geçen gün ihanet ediyorsun! bıkmadan usanmadan milletin duyguları ile oynayıp, bu kulube zarar veriyorsun.

    ben ve benim gibi düşünen aklıselim taraftarlar seni istemiyor. daha çok para kazanacağın kendini daha iyi hissedeceğin takıma git. daha da gözümüzden düşmeden bu kararını hayata geçir.

    birgün havalimanında tıpkı tudor gibi kovulan bir adam olmadan gözümüzde üç kuruşluk değerin varken git bu takımdan!

    istenmiyorsun artık! aslan paylaşıp, dört yıldızlı fotolar ile ancak 15-18 yaş arası ergenleri kandırırsın. bizler yemiyoruz artık bu numaraları!
App Store'dan indirin Google Play'den alın