• 408
    sistemleri şu şekilde işliyor:

    1- önce x takım bir oyuncunun peşinde diye haber yapıyorlar. genelde isimler menajerlerden falan alınıyor.

    2- sonra o oyuncu hakkında saatlerce konuşuyorlar. yalnız konuşmalar bilgi içermiyor, laf salatası sadece.

    3- sonra x takımın o oyuncunun kulübüyle anlaştığı ama oyuncunun isteklerinde ufak tefek pürüzler kaldığı haberi yapılıyor. maaşta anlaşamadılar pazarlık sürüyor, karısı ikna edilemedi henüz, imza parası pazarlığı yapılıyor, menajeri pay istiyor vs vs. böyle bir durum yok tabii ki. iş olmazsa diye önceden yol yapmak bu. x takımın sadece fiyat sorgulaması yapmış olma ihtimali bile var.

    4- işler olur da olumlu giderse falan "ilk biz açıkladık" diyebilmek için reytingin az olduğu bir zamanda, gece geç saatlerde muhabirlerden biri canlı yayına bağlanıyor ve o oyuncunun artık x takımın oyuncusu olduğunu söylüyor. ancak bunu kesip falan haberlere koymuyorlar.

    5- eğer o oyuncu gerçekten x takıma gelirse o gece yapılan bağlantının kaydını kesip "ilk biz vermiştik bu haberi" diyorlar. bu taktikle 2017 yazında mangala hem beiktaş'a hem de bize transfer oldu. uyku düzenimin bozuk olduğu dönem bu canlı bağlantıları gördüm ben. feghouli'nin transferi bitti diye 8-9 defa haber vermelerini saymıyorum bile.

    eğer transfer olmazsa zaten, ki çoğunlukla olan durum, kılıfı önceden hazır zaten "ufak pürüzler aşılamadı."

    ekstra olarak 2017 yazında bir kere üşenmedim saydım bu kanal bize 1 haftada 14 transfer yaptı. 14 oyuncu aldık. bakın toplam transfer sezonunda değil 1 haftada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın