resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3292
    gitmesi gereken oyuncu. ne galatasaray ne de bizgalatasaraylılar kupa kaybetmeye alışkın değiliz. hatta bu ülkede herkes bilir ki galatasaray finallerin takımıdır. final kaybetmez. bu arkadaşın kaçırdığı penaltı ve akhisarspor'a kupayı kaybetmemiz* bizim marka değerimize zarar veren bir durum yani.

    sen 2017-2018 sezonunda defalarca penaltı kaçırmana rağmen 5 ağustos 2018 galatasaray akhisarspor maçında penaltı kullanmamalısın. kullanacak son oyuncusun. penaltılarda bu kadar beceriksiz olmana rağmen yine gidip penaltı kullanıyorsan ve o penaltı da kupaya mal oluyorsa, bedelini ödeyeceksin.

    bir de üstüne penaltıyı kaçırdıktan sonra herkes yıkılmışken orada pişmiş kelle gibi sırıtamazsın. yok öyle bir dünya.

    üstüne bir de sosyal medyada paylaşım yapmış beyimiz "futbol tanrıları istemedi." diye. futbol tanrıları mı dedi sana "kalecinin rahatça uzanacağı noktaya vur." diye

    kısacası; bazı hatalar vardır, o kadar büyüktür ki çalışanın önceki başarılarına bakılmadan şirketle ilişkisi kesilir. mevkisi, pozisyonu ne olursa olsun. hele bu hata çalıştığı yerin marka değerine zarar veren bir hataysa kimse o kişinin kovulmasını yadırgamaz. buradaki durum da öyle bir durum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın