resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3290
    1. dün kaçırdığı penaltıdan sonraki yüz ifadesi "sinirinden gülmek" değildir. bir psikiyatrist olarak söylüyorum bunu. gayet hınzır, yıkıcı bir gülüştür. "madem öyle işte böyle" duygusunun sahnelenmesidir. hatta esasen kontrolden kaçmış bir mikro ifadedir, bir mikro ifadeye göre daha uzun sürdüğü için hepimiz tarafından net şekilde görülmüştür.
    2.ofsayt manyağı olmuş önceki bir entry de belirttiğim gibi penaltı atamayan büyük takım santrforu olmaz. olamaz.
    3.türkiyede herkes gomisin atamayacağını ve muslera'nın kurtaramayacağını adı gibi biliyorken olayı akışına bırakan teknik heyet kupa kaybının net sorumlusudur.
    4.maaşta iyileştirme kişinin performansı aldığı ücretin çok üzerinde ise ve orantısızlık miktarı iş barışını tehdit edecek düzeye geldiyse talep edilir. gomis'in net kazancı elde edilen verimle uyumludur. dünya üzerinde kimse işverenini bu şekilde tehdit etme hakkına sahip değildir.
    5.geçen senenin sonlarında gomis'in kendine oynama arzusunu fark etmiş ve çok rahatsız olmuştum. takım oyununu baltalamak pahasına kendi istatistiklerini artırma peşindeydi. nedenini geç de olsa şimdi hepimiz anlıyoruz.
    6.tüm bunların dışında gomis üst düzey bir santrfor değildir. kanımca topu kaleye nişan alarak vuran hiç bir oyuncu vasatın üzerinde olamaz. bakınız dün gece seleznyov'un mükemmel gol vuruşu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın