resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3274
    geçen sezon da ortadan kaybolduğu maçlar oldu. bu sezon da olacak. bunun bir nedeni de kanatlardan katkı gelmemesi, özellikle deplasmanlarda. tek forvet oynatılan sistemde, feghouli ve rodrigues de işlemeyince gomis'den katkı beklemek acımasızlık. fakat burada da eline geçenlerin bir tanesini gol yapmasını bekliyoruz kendisinden, az şans yakalasa bile. umarım yeni sezonla birlikte geçen yılki gibi çıkışa geçer.

    istenmeyen adama dönüşmesinin çok basit bir sebebi var. o da galatasaray taraftarının açık ara, türkiye'nin en kolay manipüle edilen topluluğu olması. art niyetli haber yapanlar hayvan gibi gülüyordur şu an taraftarımızın haline.

    geçen sezon 30 gol atmış ve bu sezon da %99 ihtimalle senin forvetin olacak olan adama destek olmak varken defolsun diyecek noktaya gelenler var. eleştirelim elbette, çünkü kötü oynuyor; ama yok para yok bilmem ne demek ayıp oluyor. yönetim açıklama yaparsa, kendisi açıklama yaparsa, o zaman konuşuruz da uyanık menajerler ve sahtekar medyanın gazına gelmeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın