• 4060
    iyice 1-a sınıfından çocuklar gibi davranmaya başlamışlardır. 5 ağustos 2018 galatasaray akhisarspor maçı ile ilgili diyaloğu anlatıyorum.

    maç öncesi "sezonu fenerbahçe'yi il il gezdiren akhisarspor karşısında açıyoruz, tarihimize bir kupa daha kazandırmaya hazır mıyız?" diye bir tweet attım. her neyse maç bitti, bu arkadaş pusuya yatmış ya hani, benim tweet'in altına da yazmamış kendi hesabından kinaye yapmış, 7 yaşında çocuk yapmaz. diyor ki "ismini vermeyeyim bir arkadaş fener'i il il gezdiren akhisar karşısında sezonu açıyoruz kupa alacağız yazmış, aynen aynen alırsınız" diye de gülmüş.

    altına cevaben "bu maçı hayatımın en anlamlı 3-5 gününden biri olan 21. şampiyonluğumuz sayesinde oynadık, sezonu 0 kupa ile kapatanlar eleştirince sadece gülüyoruz, zira bizde keyifler yerinde" gibisinden birşeyler yazdım. hemen cevap olarak "uefa kupasını yazmayı unutmuşsun" yazmış, durmamış bir de "ilişkiden keyif alınmazsa olmaz zaten" diyerek seviyeyi de yerlere çekmiş. be sığır, daha şampiyonluğumuz üstünden mevsim geçmemiş, bir de uefa diye dalga geçiyorsun uğruna marşlar yazdınız, bate borisov ve viktoria plzen gibi dünya devlerini eleyip umutlandınız yine alamadınız sen kim köpeksin de dalga geçiyorsun..

    ama bu arkadaş sakilliği bırakır mı, asla bırakmaz. fatih terim'in resmini paylaşarak instagram hikayesi atmış. ben aslında entry'nin başında 3-a sınıfından çocuklar gibi yazacaktım ama bu hikaye sonrası 1-a diye değiştirdim. hikayeye fatih terim resminin altına "çen çok mu üzüldün, çen kaybettin mi, açaydım kollarımı, gitme diyeydim yazmış". yemin ediyorum küfretmemek için zor tuttum. yav sen hakikaten kim köpeksin? 7 tane şampiyonluk almış elinizden fatih terim, 7 kere ciğerinizi sökmüş, stadınızı değil ilçenizi yakmışsınız 2012'de. fatih terim hiç doğmamış olsaydı şampiyonluk sayılarında belki fenerbahçe öndeydi, bu denli kritik bir adam. sizi bu kadar çok tokatladığı yetmedi mi.

    yemin ediyorum seviye yerlerde. ali koç falan da kurtaramaz bunları. inşallah da beter olurlar, gün yüzü görmesinler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın