resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3267
    yaptıklarını unutma ya da unutmama konusunu gomis ile bağdaştırmak mantıksız geliyor. evet bizi çok mutlu etti. belki bu sene kalacak ve 30 gol atacak. ya da gidecek. lakin bir futbolcu küfür ve hakarete varmayacak şekilde eleştirilmesinde hiç bir şekilde abes bir durum yoktur. yönetim basında çıkan haberleri yalanlamadı. ama tatangalar ile kebapçı bile ciddiye alınıp açıklama yapıldı. geçen sene gomis para konusu ile ilgili güzel bir reaksiyon vermişti ve hepimizin gönlünü çaldı. bu sene hazırlık maçları dahil ki bazılarında yoktu isteksiz göründü. hatta tüm medya bu durumdan bahsetti. ayrıca kendisine yönetim kanadından mobbing yapılma ihtimali yine olabilir bunu da bilemeyiz. ama bildiğimiz gerçekleri söylemek gerekirse;

    1. geçen sene o kendini veren savaşan adamdan eser yok. sezon başı evet daha erken evet ama yüzündeki ifade ve mental açıdan verdiği mesaj çok farklı.

    2. kendisi ya mobbing nedeniyle tavırlı ya da gerçekten para olayı için mutsuz ve küsleri oynuyor.

    3. kupa finalinde kendini hiç vermedi ve o arzusundan yoksundu.

    4. taraftarı karşısına almama amaçlı tivitler attı ama o samimi gomis bana göre bu sefer samimi gelmedi.

    5. fatih hoca kendisini çıkarmayarak hem de diğer hamleleri ile net olarak yönetim ve taraftara bir mesaj verdi.

    6. sorun olduğu aşikar ve zamanlama inanılmaz kötü. ayrıca gomis kalsa ne yapacak gitse bu süreçte biz ne yapacağız?

    7. 5 ağustos 2018 tarihinde taraflı tarafsız herkesin tepkisini aldı ve eleştiri hissi oluşturdu.

    hala kendisini seven biri olarak ki inşallah eskisi gibi olacaktır burada iş aktörlere düşüyor. başkan çıkıp gomis ile ilgili ne varsa açıklayacak ya da gomis anlatacak. bu sorun çözülmezse olan biz arma sevdalısı milyonlarca insana olacak. gomis sen bu değilsin. inşallah bir an önce eski haline dönmesini temenni ettiğim futbolcu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın