resim
Osman Tarık Çamdal
Takım:Sarıyer
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 2412
    kendisinin galatasaray'a transfer süreci hakkında sanırım uğur karakullukçu bazı açıklamalar getirmişti.

    tarık çamdal, galatasaray'a 24 temmuz 2014 tarihinde transfer oldu. aslında transferi, 2013/14 sezonunun ara transfer döneminde gündemimize gelmişti. o dönem de, veysel sarı'yı eskişehirspor'dan 500 bin eur'a transfer etmştik. aslında eskişehirspor, veysel sarı ile tarık çamdal için kulübümüzden 1,700 m eur istemiş bonservis bedeli olarak. fakat galatasaray'in o zamanki ünal aysal yönetimi, tarık çamdal'ın 2014 haziranında eskişehirspor ile sözlemesi bitecek olan tarık çamdal'ı sene sonunda bedavaya alabileceği için almamış, sadace veysel sarı'yı kadrosuna katmış. sonuç olarak bosman kuralları gereği tarık çamdal ile o devre arasında sözleşme imzalayabilirmişiz, imzalamamışız. galatasaray kulübü sene sonunda sözleşmesi bitecek olan tarık çamdal'ı ikna edememiş ya da tarık çamdal ikna olmamış. galatasaray spor kulübü, tarık çamdal'ı 2014 temmuzunda kadrosuna tamı tamına 4,750 m eur karşılığında transfer etmiş.

    ben bu detayları bilmiyordum, daha yeni öğrendim. doğruluğu konusunda uğur karakullukçu'ya güvenip ekstra bir araştırma yapmadım. yani durum bu.
    bu detaydan sonra ünal aysal yönetiminin zamanında facia kararlar almış olduğunu bir kez daha anladım. asıl sormak istediğim, tamam yabancı sınırlandırması vardı ama biz bu oyuncuyu neden almışız zamanında?
App Store'dan indirin Google Play'den alın