• 31763
    "geçen yıl, herkesi bileğinin hakkıyla geçen ve şampiyonluğa ulaşan akhisarspor'u tebrik ediyorum. son 10 süper kupa'nın 5'ini alan galatasaray, yarın da yenisini almak için mücadele edecek. güzel bir maç olmasını diliyorum.

    galatasaray'daki 400. resmi maçıyla ilgili soruya: "önemli bir sayı. rakam yüksek ama burada kazanılan çeşitli kupalar... keşke ara vermeseydik de kupalar daha fazla olsaydı. hepsini gururla yaşadım, bütün maçlara gururla çıktım. ümit ederim o rakamları daha da artırırız.

    var'ın kafalarda soru işareti bırakmayacağını düşünüyorum. her ligde, her yaş grubunda her dakika itiraz olduğunu düşünecek olursak, bunlar ortadan kalkacaktır. tartışmaları dışarı atacağımızı düşünüyorum. faydalı olacaktır.

    sattığımız kadar oyuncu alacağız ama satma operasyonumuz yok. ben de okuyorum haberleri ama henüz öyle bir şey görmedim. 31 ağustos'a kadar olan bölüm, birçok şeye gebe diye söyleyebilirim. hepimiz aylardır anormal şekilde çalışıyoruz.

    galatasaraylılar şunu bilmelidir ki, imkanımıza ve durumumuza göre her şeyi ince eleyip, sık dokuyoruz. ümitsizliğe kapılmaya gerek yok. bir değişim yaşayacağız. bu ekonomik, teknik veya idari olabilir. galatasaray'ın bugününe de yarınını da düşünmek zorundayız."

    fatih terim
App Store'dan indirin Google Play'den alın