• 31758
    “herhangi bir şekilde baskı hissetmedim. sneijder ve ben farklı tipte oyuncularız. dolayısıyla farklı tarzlarımız var. ben galatasaray’a futbolumu oynamaya geldim ve futbolumu oynuyorum. bonservis rakamına takılmam çünkü parayı ben almıyorum.

    benim farklı bir oyun stilim var. en çok gol attığım sezon montpellier’de forma giydiğim sezondu. orada forvet arkası oynuyordum. galatasaray’da ise çok fazla 10 numara oynamadım. 8 numarada oynadım.

    bu sene bütün 8 numaralar arasında karşılaştırma yaparsanız, kimin daha iyi istatistiklere sahip olduğunu görürsünüz.

    insanlar sadece istatistiğe bakıyorlar. bence esas şuna bakmak lazım: ben ileriye gittiğim zaman daha çok defansı eksiltmeye, pas verip gole gidecek pozisyonu oluşturmaya çalışıyorum burada. dolayısıyla gollerin başlangıcını yaptığımı düşünüyorum.

    tudor ile beraberken farklı sistemler deniyorduk. bana göre bu taktik değişikliklerinden dolayı sorunlar yaşıyorduk. fakat fatih terim geldikten sonra aynı şekilde oynamaya başladık. ne oynayacağımızı, taktiğimizi hepimiz iyi biliyorduk.

    montpellier ve dinamo kiev’de iken şampiyonlar ligi’nde oynamıştım. özellikle galatasaray taraftarının önünde bu maçlara çıkmak çok güzel olacak. sahamıza, evimize gelen takımlar da bu ambiyansı görme fırsatı bulacaklar. çok şanslılar.

    anderson talisca ve fernando’yu beğeniyorum.”

    younes belhanda
App Store'dan indirin Google Play'den alın