• 19
    takım değiştirmesinde etken 2 kalem var ilki red-bull'un verstappeni birinci pilot olarak görmesi, ikincisi ise red-bull'un seneye honda motoruna geçecek olması. ilk kalemi belki kabullenebilirdi ama honda gerçekten kariyeri için çok büyük bir risk olabilirdi bunu anlamak için alonso'nun son 4 senesine ve button'ın emeklilik öncesi kariyer durumlarına bakmak yeterli.

    normal şartlar altında kendisinin ferrari'ye geçmesi muhtemeldi ancak bunada vettel'in izin vermediğini düşünüyorum , vettel çok iyi bir pilot ancak kendisini takıma geldiği ilk sene mağlup eden riccardo'ya karşı şampiyonluğa oynayan ferrari'de beraber yarışmal istemeyeceği çok açık ortada bu sebeptendirki ferrari hala çok büyük saygım olan ancak eski çizgisinden çok uzak olan raikonenle uzun süredir devam etmekte.

    inşallah renault seneye daha iyi bir araç üretebilir ve kendi gibi yetenekli olmasına rağmen şampiyon olacak kadar hızlı bir araca hiç bir zaman sahip olmayan hulkenberg'le beraber galibiyetler kovalarken seyrederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın