resim
Selahattin Aydoğdu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Defans
Yaş:62
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 89
    fatih terim, "şu gün şu saatte lokantasına gidecem, parasını bastırıp aksırana tıksırana kadar yiyecem, şimdiden haber veriyorum, selahattin aydoğdu'nun da kapanmamış bir hesabı varsa ve kapamak isterse gelsin onu da görürüz, üzerine de iyi bahşiş bırakırız" dese napacak, merak ettiğim zat. çeşme maç günü mecidiyeköy'ü aratmaz. fatih terim marşlar eşliğinde yemeğini yer. bu beyefendi alaçatı'ya, lokantasına gelmeyi geçtim, o gün korkusundan telefonlara bile çıkamaz.

    aydoğdu kaç galatasaraylı var, bilmiyor herhalde.

    umuyorum 4. galatasaray döneminde olgun bir tavır sergileyen fatih terim bu polemiği uzatmaz. zira uzatırsa bir gün bir galatasaraylı bu adamı kendine görev belleyip hoş olmayan bir eyleme imza atacak. hem kendi hayatını, hem başkalarının hayatını karartacak.

    ben korkarım böyle şeylerden. bu ülkede az futbol cinayeti işlenmedi. 30 milyonluk bir kitlenin içinde elbet cahili, delisi, katili, teröristi, aşırı fanatiği var. bir kaç sene önce delinin teki mesela bornova'da, izmir'in en büyük mafyalarından birinin 3000 kişilik barına girip gece, tüm alkolleri döküp yangın çıkarmıştı. üstelik adama da bunlar bakıyordu. allah korusun yok mu galatasaray taraftarının içinde bunlardan? herkes normal mi?

    terim'in bu polemiği sürdürmesi, ifadeler medyaya yansıdıktan sonra konuşması doğru değildi. sürdürdü. bence artık bu adamı kesinlikle muhattap almaması lazım. mekan basmak başından beri çirkindi zaten... ama bu işin varabileceği nokta kendisini de çok üzebilir. zaten herkes herşeyi öğrendi. ortada ispatlanacak bir şey kalmadı. selahattin aydoğdu çoluk çocuk muhabbetine döndürdü işi. uymamak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın