• 40
    (bkz: #2473633)

    komik mi? bence değil. komik bulanlar olabilir mi? olabilir, neden olmasın.

    ama taraftarımızın şu maça yani 6 kasım 2002 fenerbahçe galatasaray maçına ne kadar anlam yüklediğini göstermiş yazar.

    açık konuşayım, ben fenerbahçeli arkadaşlarımla futbol muhabbeti yaparken, "oğlum lan bizi nasıl da yenmiştiniz, 6-0!" deyip katıla katıla gülüyorum. sonra da asıl konulara geliyorum. adamın söyleyecek futbol sahasında edecek sözü kalmıyor. bozabilecek bir konu da olmayınca bozarıp posarıyorlar. galatasaraylı renkdaşlarımla muhabbetlerimiz, genellikle konu bu maça gelmiyor da, bu maç hakkında ne diyeceksin ki zaten, gülüp geçeceksin.

    lan ben bu maçtan sonra, 1 hafta okula gidememiştim. şimdi düşünüyorum da, adamlar benle yıl boyu bunun yüzünden dalga geçtiler. olayı o kadar büyütmüşüm ki, haliyle olay daha da büyüdü.

    gerçi ben böyle takımımla kendimle dalga geçerken, bazı arkadaşlar "sarcasm"ın arkasına saklanıp bir duvar örüyorsun diyenler oluyor. çaktırmayın gülüm, hemen başka konuya geçin.

    biraz kendinizle, takımınız geçmişiyle barışık olun.

    şu maça fenerbahçeliler anlam yüklüyorlar da, siz galatasaraylısınız babacığım, sonra "büyük takımlar aldıkları kupalarla, küçük takımlar büyük takımları yendikleri maçlarla..." romantizmini nasıl yapacaksınız?

    edit: yukarıda edecek bir sözleri kalmıyor dedim de, bir de kadıköy'de kazanamama şeyimiz var. "kadıköy'de kupasını kaldırdıklarım" deyip geçiyoruz. bak olay yine kazanılan kupa kazanılan maça geliyor. sadece şu söz binaen, galatasaray'ın ne kadar büyük takım olduğunu görüyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın