resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3169
    menajeri zam istiyoruz demiş. bak bak bak.

    e ne var güzel kardeşim bunda?

    şimdi hem geçen seneki, hem de bu seneki para muhabbetleri doğru olsun. bu senekiler direkt birinci ağız olduğu için doğru da geçen senekiler de doğru olsun.

    adam galatasaray'a amme hizmeti vermeye gelmedi öncelikle, para kazanmaya geldi haliyle. burası profesyonel bir spor kulübü, zam isteyebilir mi? isteyebilir.

    sen yapmaman gerektiğini mi düşünüyorsun bu zammı, yapma güzel kardeşim. de ki yok, ben sana bu kadar veriyorum. o da desin ki ben bu paraya oynamam, sen de de ki o zaman kendine kulüp bul, o da bulsun getirsin bonservisini verecek kulübü gönderelim.

    gomis için bu olaya böyle bakıyorum. neden? çünkü adam geçen seneki para muhabbetleri sırasında da sonrasında çıktı çatır çatır topunu oynadı, elinden gelenin en iyisini yaptı. eğer zam istediğinde, alamamasına rağmen yine çıkıp elinden geleni yapacaksa, zam istemesinde bi sakınca yok. bunlar profesyonel hayatın içinde olacak şeyler.

    he ama yok, takımımızdaki bazı eski no.8'ler gibi hem zam hem 5 sene sözleşme isteyip, sözleşmeyi kapmasına rağmen çıkıp sahada ruh gibi dolanırsa, armayı falan bırak, ekmeğine ihanet etmiş olur, o zaman eleştiririm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın