resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3161
    (bkz: ne dediler/#2473868)

    menajeri resmi ağızdan zam telebini açıkca dile getirmişken hala daha türkiye'de mutlu goygoyu yapılmakta. sonucta kendisinin zam talebi olmasa manajeri de böyle bir açıklama yapmaz. aksine benim böyle bir talebim yok neden beni taraftar ve yönetimle karşı karşıya getiriyorsun diyerek menajerine kızar veyahut menajeri ile yollarını ayırırdı.

    evet türkiye'de mutlu ama 1 milyon euro daha fişekleyin de daha mutlu olayım dusuncesinde olabilir. artık futbolda son birkaç senesini yaşıyor bu taleplerini abes bulmuyorum. her futbolcu gibi o da bu işi para kazanmak için yapıyor. ama bizim imkanlarımız buna müsade etmez. gelgelelim aldığı para hiç azımsanacak bir miktar değil. hele ki seneye 30 gol atacağının bir garantisi yokken.

    hali hazırda suanda o mevkide oynayan tek futbolcumuzdur. kendisinin yedeği eren derdiyok umut vermez iken biran evvel karar vermeli biz de ona göre önümüze bakmalıyız. ha mutsuz bir sezon geçirecekse bu performansını etkileyecek ve bu durumda en büyük zararı galatasaray görecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın