resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 3916
    bu sene başta kendisi hakkında yazdığım (hepsi ofsaytta) tüm eleştirileri boşa çıkartacak, şampiyonlar ligi maçlarında çılgın atacak, sene sonu avrupa devleri’nin transferi için kapımızda yatacağı futbolcu.

    orta sahaya kattığı dinamizmi bugüne kadar katan bir 10 numaramız olmadığı gibi, kendisi aslında 10 oynamadığı için tarihimizdeki tek 8.5 numara olması dışında, takımın attığı hemen her goldeki muazzam pasları ile yine rakiplerimizin korkulu rüyası olacak. geçen sezon hemen her büyük maçı tek başına almaya çalışıp başaramasa da, bu sene 39 gol 48 asist ile oynayacağından hiçbir şüphem yok; takımı kendisi kadar sahiplenen bir 10 görmedim daha önce.

    kendisinin yaptığı ancak bir futbol cahili olarak benim göremediğim her şeyi yapan bir adam için minimum 97 milyon euro bonservis istemeliyiz. gerçekten kendisini satarsak bütün takım çöker, çünkü kendisinin olmadığı deplasman maçlarında yerinde oynayan modric’e rağmen takımın nasıl kötü oynadığını gördük.

    tek kelimeyle muazzam bir futbolcu. real madrid yerine bizi seçerek paraya değil renklere gönül verdiğini de ispatladı. halen tartışılması bile üzüyor beni.

    muazzam topçu. goat.
App Store'dan indirin Google Play'den alın