Hazırlık Maçı
3 - 2
  • 83
    güzel maç oldu. benim gördüklerim kısaca;
    gomis gidecek gibi, ahmet çalık'ı rize istiyorsa kiralık gönder gitsin. paf takımdan gelen oyuncuların yapmayıp onun yaptığı hiç bir şey yok. ismail çipe için ne desem eksik kalacak ama ikinci kaleci olarak kendisine güvenip yola çıkmak büyük risk.
    celil ve yunus oynarsa olurlar, oynamazlarsa kadro içinde kaybolur giderler.(oynatmayacaksak kesinlikle kiraya gönderelim, yazık)
    yokluğunda değeri anlaşılan oyuncu dong. bildiğin mihenk taşı, olduğunda stoperle karışık 6 oynadığından hem defansı hem orta alanı rahatlatıyor olmadığında benzer bir oyuncumuz yok zaten bu rolde başka takımlarda da oyuncu yok belki atiba.
    selçuk bildiğiniz selçuk detaya gerek yok.

    ingiltere liginde tranaferler yapılıp takımlar oturmadan eksiklerimizi tamamlayamayacağız anlaşılan ama ciddi eksiklerimiz var.

    diğer yandan "el oğlu genç transfer yaptı biz muğdat, genç olsa yatırım olsa bla bla" diyen taraftara bir kere daha güvenilmeyeceğini anlamış olduk. o kadar genç oynadı satın almadığımız için sanırım hiç birine ya şu oyuncuya sabredelim transfere ne gerek var falan demeye niyetleri bile yok, yunus iki çalım atmasa ona bile mırın kırın edecekler. genç oyuncunun bile transferi olsun istiyor rahatsızlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın