resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 4440
    inşallah galatasaray'a karşı sahaya çıkarım ve 1-2 gol atarım şeklinde demeç vermesinde bir sakınca görmediğim eski futbolcumuz. bir hücum oyuncusunun hangi takıma karşı olursa olsun tek temennisi gol atmak olmalı zaten.

    3 senedir attığı her golden sonra zam diye ağlayan bir adamın galatasaraylı olduğunu galatasaray'a karşı forma giymek istemeyeceğini falan mı düşündünüz?

    yasin'in en büyük yanlışı futbolu gol atmaktan ibaret zannetmesi. röpörtajında attığı goller üzerinden kendisini övmüş. attığı gollerin çoğu sol kanat değil forvet golleri. kendisi kanat oyuncusu pozisyonları hazırlayan isim olması gerekirken hep nokta koyan isim olmuş. şöyle soldan 50 metre top sürüp gol attığını yada 2-3 kişiyi çalımlayıp gol attığını hatırlamam. asisti zaten 4. yıldızı taktığımızda yapıyordu en son. eee sen kanat oyuncusun. kalenin dibinde atak sonlandırıp attığın gollerle kendini mi öveceksin.

    tamam atak yine sonlandır ama senin tek görevin bu değil ki. sen kafanı bununla bozduğun için asli görevlerini yapmıyordun. şimdi çıkmış şu kadar gol atmıştım sözleşme uzatmadılar diyorsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın