• 165
    tatlı sert futbol ile kasap futbolunun karşılaştırılmaması gereken maç.

    bu maç normal şartlar altında, resmi bir müsabaka olsa ve düzgün bir hakem ile rakibin sürekli eksilerek azalacağı bir maç olurdu. dolayısıyla biz de, bir hazırlık maçında, eksik kalan rakibimize karşı nasıl oynayacağımızı test etmiş olurduk. eğer öyle olmasa fatih terim tribüne gönderilirdi. eğer prova diyorsanız, böyle bir senaryoda, yani rakip oyuncularımızı biçiyor, hakem göz yumuyor ve fatih terim ile tüm bench ayaklanıp sahaya giriyor, aha da size prova... demekki böyle bir maçı benchimiz kaldıramayacak, normal olarak hazmedemeyecek demektir.

    bana göre budur, bu maçın özeti. bir de genç oyuncularımızın, özgüvenlerinin iyi olması. üstelik böyle bir rakibe karşı. şimdi diyecek olabilirsiniz ki, ilk yarıdaki sert oyun ikinci yarıda özellikle 75'ten sonra yoktu. ama ilk yarıda o sertlik görüldü, işlendi, depolandı. ayaklar kaçar. engelleyemezsin. son bir gayret ile ayak koyacağın toptan ayak çekersin. ama bunlar olmadı.

    bu maçtan çıkarılacak başka bir sonuç ise, bafetimbi gomis'in bu maç özelinde ruh gibi olması, younes belhanda'nın patlamaya ve her an atılmaya hazır atara atar bir delikanlı arkadaşımız olduğunun görülmesi, ryan donk'un çaktırmadan sertliğe sertlikle nasıl karşılık verilir dersi vermesi, bir de ismail çipe'nin 6 pası mekanı bellemiş dan dun yan topları süpürmesidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın