• 52
    gerçekten nasıl olacağını hiç kestiremediğim sezon. bütün takımlar batık, yüksek ücretli isimli transferler yapılamıyor.

    fenerbahçe sanırım maddi olarak durumu en kötü olan takım, kadro olarak da iyi değiller. hatta bizzat yöneticileri bu sene şampiyonluğa oynayacağız iddiasında değiller, bir kaç senelik bir planlama içindeler ama kombine rekoru kırdılar. sanırım ali koç etkisi de taraftar desteğini arkalarına almalarını sağlayacak. bu da demek oluyor ki iç sahada maçların çoğunu alırlar.

    beşiktaş şu ana kadar kayda değer kimseyi almadı üstüne taliscayı kaybetti ki takımın hucum gücünün 3te 1ine denk geliyordu kendisi. atiba geçen sezon düşük performans gösterdi ki bu sene daha da yaşlandı. takımda forvet yok, sağ bek yok. ciddi eksikleri var ama çok güvendikleri bir hocaları ve istikrarlı bir yönetimi var. oyun alışkanlıkları sayesinde yarıştaki en kuvvetli takım durumuna gelebilrler.

    başakşehir bu sene transfer yapmadı, zaten yaşlı olan kadrosu 1 yaş daha yaşlandı. geçen seneki performansa çıkabilirler mi hiç emin değilim. ama tabi malum sebepler, bir şekilde yarışta kalacaklardır.

    yukarıda saydıklarıma bakıyorum, kadro olarak en sıkıntısız takım, eksiklerimize rağmen, yine de galatasary gibi görünüyor. bizim açımızdan bana en acı gelen durum, geçen seneye başladığımız kadroyu tekrar bir araya getirsek buradaki herkes bayram edecek. yani gün be gün kadro kalitemizin artması gerekirken bir şekilde geriye gitmişiz demek ki.

    en son notum da bu sene beni en çok meraklandıran şey genç futbolcularımızı ne kadar kullanacağımız. hazırlık maçlarında gördük ki rotasyona girebilecek kapasitede oyuncularımız var.

    kısacası yaz dönemi sakin ve heyecansız geçiyor ama ligde bu sene ciddi sürprizler görebiliriz, çok mutlu olduğumuz ve çok üzüldüğümüz şeylerle karşılaşabiliriz. ama sonunda mevcut durumda yine en şanslı takım olduğumuza inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın