resim
Henry Chukwuemeka Onyekuru
Takım:Al-Fayha
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.75
Uyruk:Nijerya
  • 213
    muhteşem bir transfer bizim açımızdan şimdi şöyle bakmak lazım:
    1.potansiyeli çok büyük,geleceğin man.utd'inde veya chelsea'sinde oynar bu potansiyelini harcamazsa ve kendine ihanet etmezse.
    2.çok süratlı gerçekten çok süratlı bruma gibi belkide bruma'dan daha süratlı bir arkadaş bizim açımızdan bu sene 60'dan sonra girersede, direk başlasada muhteşem katkı yapacağını düşünüyor ve inanıyorum.
    3.birde kendi açımızdan bakalım yok pahasına oynuyor gibi bir şey zaten bu çocuk buraya oynmaya gelmiş, bu yüzden yukarıda yazdığım potansiyeline ihanet edeceğini düşünmüyorum, geçende valencia benimle ilgileniyor bu güzel bir şey vs. tarzı konuşmada bulunmuş ancak bence daha bizim camia için yeni biri, camiayı tam tanımadı tanırsa belki burda bile kalmak isteyecektir.
    4.kalmak isterse işte orada çok büyük sıkıntı olacak, işin kötü yanı buna bir opsiyon da koydurtmamışız, onyekuru bizde ve ucl'de muhteşem performans gösterse everton'dan almak için en az 20-25 milyon euro lazım, ki bu para kulüpte olsa bile ffp yüzünden kullanılamaz o yüzden dezevantajı burada diye düşünüyorum.
    hayırlısı olsun, umarım bizde kalıcı olur bonservisini bir şekilde alırız ve iyi performans gösterir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın