resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3153
    bafetimbi gomis, takıma en büyük katkıyı veren futbolcudur. şampiyon olmamızda sırasıyla gomis, rodrigues ve muslera önemli rol oynadılar. aldıkları ücrete bakılırsa da en yüksek ücreti gomis ve feghouli alıyor. ondan sonra muslera ve belhanda gidiyor. gomis’i imza parası ile birlikte hesap ettim tabi.

    2,5 m € imza parasının gomis’e neden peşin verildiğini anlamadım ve bu konuda herhangi bir açıklama da gelmedi. gomis’in bu ücreti hak ettiğinden şüphem yok ama feghouli’nin aldığı ücreti haketmediği ve bu nedenle takımda sorunlara yol açtığı ortada. dolayısıyla yapılması gereken feghouli’yi göndermek ya da ücretinde indirime gitmek olmalıdır. ancak bu şu aşamada mümkün gözükmüyor. o zaman ikinci bir formül uygulanmalı ve gomis’in motivasyonu artırılmalı. çünkü gomis tarzı santrafor sayısı çok değil dünyada.

    şahsen ben, şampiyonluk ve şampiyonlar liginde gruptan çıkma ve hatta her tur atlamada artı bir prim uygulaması getirilmesinden yanayım. gruptan çıkma ve her tur atlama halinde artı 10 m € prim alındığına göre bunun üzerinden tüm takıma ve bu arada gomis’e artı bonus uygulamasına gitmenin faydalı olacağına inanıyorum.

    gomis kesinlikle satılmamalı kanaatimce.
App Store'dan indirin Google Play'den alın