resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 2357
    insanlar "yerine yunus oynasın" diyor. diyor da yunus 2-3 maç kötü oynayınca yine bunlar gömecek yunus'u. ilk söyleyecekleri de "feghouli gitmeseydi keşke" olacak. sneijder - belhanda sürecinde yaşadık daha bunu taptaze.

    çünkü yunus, bir tunus takımına karşı, ki onların da yedekleri sahadaydı, 2 hareket yaptı diye fm güdüleri tetikleniyor. "ooo altyapı" diyorlar. ama aynı insanlar 2 maçta 45'er dakika bile oynamamış onyekuru için "beklediğimi bulamadım" diyor. eh bulamazsın tabii. çünkü senin beklediğin youtube videosu.

    istiyorlar ki adam maç içinde youtube videosu tadında takılsın. top ayağına her geldiğinde şov yapsın. yahu messi ve ronaldo bile karşılayamaz bu beklentiyi.

    iddia ediyorum şu an gemileri yaksak, ronaldo'yu getirsek, adam 3 maç sonra "ya ronaldo da takımın toplamından fazla maaş alıyor ama yeterince sorumluluk almıyor" diyecek. diyecek abi bunu. eminim yani. 3 maç sonra demeyecek ama 13 maç sonra diyecek. ama diyecek.

    feghouli çok para alıyor. bunda hemfikiriz. ama donk'un 1,8 milyon aldığı yerde feghouli'yi 3'ten aşağı oynatamazsın. satıp yerine daha iyisini alabiliyorsan eyvallah. ama bunu da yapamıyorsan elindekini kullanacaksın.

    velhasıl sneijder için bile "göbekli, diskocu, alemci, ibiza'da acun'a servis yapmaktan futbolu unutmuş" diyen bu taraftara anlatamazsın bunu. anlamaz. kafası almadığından değil ha. çok bilmesinden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın