resim
Muğdat Çelik
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.70
Uyruk:Türkiye
  • 697
    2018-2019 yaz transfer döneminin ilk transfer olması gerektiğini söylemiştim ve acayip bir şekilde ofsaytlanmıştım. zaten alınacağını tahmin ediyordum ama istiyordum da. alacağı parayı da aşağı yukarı tahmin etmekten mutlu oldum. muğdat tarzı transferlere bayılıyorum gerçekten. 2 maçı bile değiştirse ücretine göre katkısı yeterli olacaktır ki ben daha fazlasını yapabileceğinden eminim.kadroda adını gördüğümde yadırgayacağım bir futbolcu da asla değil.
    benim türk futbolu adına üzüldüğüm nokta 4 büyüklerin bu tarzda (kimilerinin burun kıvırmasına rağmen) maliyeti düşük ama rotasyon oyuncusu olabilecek futbolcu bile bulamıyor oluşudur. değişik pozisyonlarda 3 tane daha muğdat kalitesinde ve fiyatında futbolcuya ihtiyacı var galatasaray'ın. bir tane çalık yerine , bir tane sol bek yedeği, bir tane de ara ara girip enteresan goller atabilecek en azından tek özelliği iyi olan bir forvet bulunabilse kadro tamamlanabilirdi. sattığımız yıldız olursa da elbette yerlerini yabancı veya yerli gelişime açık futbolcularla doldururduk.
    inşallah bu açığı gençlerimizle kapatırız. 17-18 yaşında olmaları benim için soru işareti ama belki 1-2 tanesi biraz süre alır bu sene. almanya'da 17 yaşında çocuk çıkıp oynuyor ama biz türkiye'de gençlerimizi olgunlaştırma konusunda becerikli değiliz. 20-21 yaş seviyesi türk futbolcusu için daha uygun görünüyor ve bence bu bir kayıp değil. önemli olan 17-18 yaş grubundaki başarılarıyla yetinmeyip devamlılık sağlamaya çalışmasıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın