• 11825
    fatih terim bile, oyuncuların sakatlık geçirebileceği çok gergin bir maçın ardından (28 temmuz 2018 club africain galatasaray maçı) basın toplantısında diyor ki: “maçta olan maçta kalır.”

    fakat bazı yazarlar burada maç oynanırken sinirini çok farklı ifade edebilecekken, çok aşağılık ifadelerle sözlüğü foruma çeviriyorlar. kimi ırkçılık yapıyor, kimi islam dinine laf ediyor. peşinden biri geliyor çok duyar kastınız yeaağ diye tuhaf bir kendini ifade şekli ile sözlüğü işgal ediyor. tabi bütün bunlar olurken, bu tip durumlardan nemalanmayı en çok seven tipler boş durur mu? tahmin edin kimler? hemen pkk destekçisi deniz naki’yi örnek göstermek suretiyle, sapla samanı karıştırarak, deniz naki’ye de burada ırkçılık yapıldı yazarak ortalığı toz duman etmeye geliyorlar ki güçleri yetmez, yetmeyecek!..

    amacı galatasaray olmaktan çıkan, haddini aşan bu adamlar yüzünden, sendeleyen sözlük. sallanıyor ama yıkılmayacak. moderasyonun kuralları net yorumlayarak acımadan işlem yapması gerekiyor. kısmen yaptıklarını düşünüyorum ama özellikle şu deniz naki romantiklerinin sadece girilerinin silinmesi ama ceza verilmemesi canımı sıkıyor.

    tekrar belirtmekte fayda görüyorum. hiçbir ülke, toplum, cumhuriyet asla ama asla bağımsız bütünlüğünü tehdit eden hiçbir unsura, teröre, teröriste taviz vermez. deniz naki pkk destekçisidir. bu platformda kendisi hakkında yazılanlara ırkçılık denilemez. diyende sıkıntı vardır... terör destekçisidir deniz naki ve bunu yazmakta hiçbir sakınca yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın