resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 3898
    bir kalemin değeri ile fiyatı arasındaki ilişki ile bir futbolcunun değeri ile fiyatı arasındaki ilişki aynıdır.

    bir dolmakalemin değerinin 10 lira olduğunu düşünün . bu dolmakalemi size babanız hediye etmişse fiyatı 20 liraya çıkar. eğer eşiniz/çocuğunuz/köpeğiniz hastaysa ve çok acil paraya ihtiyacınız varsa fiyatı 5 liraya iner.

    belhanda'da böyle. belhanda kariyerinde 1 defa transfer yaptı. kiev ise kendisinden memnun olmamasına rağmen satmadı/satamadı ve farklı takımlara kiraladı. bize kiev, belhanda'nın fiyatının 8m euro + max 2m bonuslar olduğunu söylemiş. biz de kabul ederek takımımıza katmışız.

    aradan bir yıl geçmiş. takım ağzına kadar borç yükü içerisinde, oyunculara çuvalla para ödeniyor, ffp kıskacına girmişiz. takımdaki bir oyuncuyu taraftarlar "satılsın satılsın" diye sosyal medyada satmaya çalışıyor. crystal palace'ın sizce bizim belhanda'yı biçtiğimiz fiyatı ödemesi gibi bir durum söz konusu olabilir mi?

    evet premier ligde çılgın para dönüyor. evet premier lig kulüpleri arasında yaptıkları transferler en sorgulanabilecek takımlardan birisi crystal palace. ancak kariyerindeki maksimum noktasından uzakta, türkiye süper ligi gibi kalitesiz bir ligde bile tartışmalı denilebilecek bir form sergilemiş bir oyuncu yerine avrupa piyasasında onlarca oyuncu bulabilirler.

    geldiği fiyattan satabileceksek öpüp başımıza koymamız gerek. belhanda'nın geçen sene sergilediği performansı daha kabul edilebilir ücretlerde oynayabilecek bir oyuncu emin olun bulabiliriz. (belhanda geçtiğimiz sene 4milyon 50 bin euro kazandı)

    önemli olan aramak. aramak derken sırf arar gibi gözükmekten bahsetmiyorum. gerçekten aramak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın