resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 109
    garry rodrigues, henry onyekuru, sofiane feghouli, sinan gümüş, muğdat çelik gibi büyük bir kanat rotasyonu olan galatasaray kadrosunda hayatta kendini geliştirmeyecek olan futbolcu. ''fatih terim'in elinde pişer'' denmiş. mangala en son atılıp hiç kimse tarafından yenmeyen köftenin tadı güzel olsa ne yazar. acilen oynayacağı bir takıma kiralansın.

    edit: "florya'daki imkanlar gittiği yerde olmayacak" diye kiralanmasını istemeyen taraftarlar var. arkadaşlar aynı takımı mı izliyoruz bunca zamandır? florya'daki imkanlarla kimi yıldız yapmışız? semih kaya'dan öteye giden olmadı. onun da önünde kimse olmadığı için şans buldu. aydın yılmaz, emre çolak, cem sultan, berk ismail ünsal ilk aklıma gelenler. hangisi a takım için önemli bir futbolcuya dönüşebildi. güzelim potansiyeller mahvoldu.

    arda turan manisaspor'a gidene kadar bir hiçti unutmayın. en iyi futbolcularından birisi yunus olacak bir takıma kiralayalım. takımını taşımak neymiş görsün, yaşasın. bir süper lig takımını ligde tutsun. ilerde sorumluluk alabilen yetenekli bir futbolcumuz olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın