• 134
    maç mı kavga mı izlediğimiz belli olmayan ilk yarıdan sonra ikinci yarı oyun kalitesi olmasa da en azından kavga kısmı azaldı biraz.
    gözüme çarpanlar;
    1-) atağa çıkarken çok ince bir topu geçirsek atağımız tehlikeye dönüşecekken o top geçmeyince kalemizde büyük tehlikeler atlatıyoruz.
    2-) aynı şekilde çıkarken yerden derinlemesine atılan ve isbaetli olmayan her pas aynen şimşek gibi kalemizde yaşanan bir atakla sonuçlanıyor.
    3-) kafamda nasıl olur diye düşündüğüm 4-1-4-1'in sert geçecek maçlarda, özellikle feghouli ve belhanda fizik kondisyonlarını 1, 2 değil 3 tık yukarı taşımazlarsa pek mümkün olmayacağını görmüş oldum.
    4-) ismail çipe'nin kendine güvenli oyunu, kornerlerdeki cesur çıkışları olumlu hareketlerdi. ısrar edersek yedek kaleci diye aranmaya gerek kalmayabilir.
    5-) şu vasıfsız rakibe karşı bile hızlı hücümlarda s.o.s. veren bir savunma düzenimiz var. tabi ki bu bir hazırlık maçı ama amaç eksikleri görmekse buradan da gereken mesaj alınmalı. yoksa avrupalı pozizyonu yakaladı mı böyle vasıfsız rakipler gibi cömert olmaz.

    velhasıl stoper, orta saha ve forvet eksikleri imkanlar nispetinde mutlaka giderilmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın