• 11816
    asıl söylemek istediğim mesele ikinci paragrafta fakat şu konuya da değineyim. irkçılık diye diye ırkçılık kavramının içini boşalttınız be kardeşim. aynı faşizm gibi.
    moderasyonun bunu ciddiye alacağını pek sanmıyorum. yorum beğenmeyenler ise bu tarz platformlarda ırkçılık diye söyleniyor ve saldırılıyor. bence sözlüğün kalitesini düşürenler ise bu arkadaşlar oluyor. herkes senin gibi hayata çiçek, böcek şeklinde onu da sevelim bunu da sevelim havasında bakmıyor. unutmayın herkes senin gibi hayata bakmayabilir. düşünce özgürlüğü denen birşey var. beğenmediğin entry görünce grupça toplaşıp linç etmeye kalkacağınıza beğenmezsin geçersin, o sayfayı değiştirirsin ya da yazarı engellersin. umarım sözlük moderasyonu asıl bu şekilde linç kampanyası güdenler ile ilgilenir. bundan sonra bende bu konulara dikkat edeceğim. en ufak olayda bu entel geçinen çiçek böcekçi grupları moderasyona şikayette bulunacağım. burada özgür bir şekilde düşüncemi yazamayacaksam neden yazar olarak bulunuyorum?

    her neyse bunlar önemli değil. kimseye de kin gütmüyorum. buradaki takma adınıza bile bakmadan yorum yazıyorum.
    asıl değinmek istediğim konu ise sözlük için mobilde arka plan renk seçeneği var mı? gece vakti o beyaz ışık öyle bir parlıyor ki gözlerim kamaşıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın