• 133
    abdürrahim albayrak’ın, şu ana kadar satışından elde edilen gelirin 85 milyon tl olduğunu ifade ettiği kartlar. güncel kura göre 15 milyon euro eder. ciddi bir gelir.

    bugün televizyonda bir yorumcu, beşiktaş’ın kalecisi konuşulurken tolga kaleye geçerse protesto olabilir mi gibisinden bir mevzu konuşulurken şöyle şeyler söyledi. “türkiye’de en çok futbolcuya protesto galatasaray’da oluyor. bence bunun en önemli sebeplerinden biri stadın çevresi gereği galatasaray taraftarının sosyalleşememesi. zaten pek çok zorlukla geliyorlar stada ve en ufak bir hatada tepki gösteriyorlar.”

    elbette gergin olunca her futbolcuya tepki gösterilmiyor. tribünden çıkan protesto sesleri genelde gevşek tabir edilen oyunculara karşı oluyor ama yine de adam konuya farklı bir boyut getirdi.

    uzatmayalım. stada ulaşım zorluğu, otopark problemi, tahliye sorunu, çevresinin sosyalleşme için rakip stadyumları kadar elverişli olmaması vb. problemlere rağmen bu kadar kombine satılması takdire şayandır. galatasaray ailesi, dursun gibi anti galatasaray’lılar tarafından yönetilmek gibi gafletlere düşmediği ve böylelikle kenetlendiği sürece neler başarabileceğini hep göstermiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın