• 33
    ilk kez istediğim on bir ile sahaya çıkıyoruz. (sakatlık ve geç katılma nedeniyle oynayamayanlar dışında) belhanda'nın 8 numarada, donk'un stoperde, feghouli'nin on numarada (yetersiz ama şu an başka on numara oynayabilecek oyuncunuz yok) sinan gümüş'ün sağ kanatta başlaması çok isabetli oldu.

    donk'un stopere çekilmesi kaçınılmaz. serdar döndüğünde bile donk stoper oynamalı. çünkü maicon ile şampiyonlar ligini götüremeyiz. donk-serdar ikilisi çok daha uygun. çünkü donk geriden oyun kurmada da çok başarılı.

    selçuk'tan 8 numara olmaz, belhanda'dan on numara olmaz/olmuyor. o zaman belhanda'nın asıl mevkii 8 numaraya çekilmesi onun değerini ikiye katlayacaktır.

    feghouli'den iyi bir on numara yaratabilir mi fatih hoca, biraz tereddütüm var. şu anda asıl eksiğimiz iyi bir on numara. (kimsenin gitmeyeceğini varsayarsak) ceza alanı dışından şut tehdidi olan bir on numara tüm takımın verimini bir gömlek yukarı taşır. ancak şu ana kadar iyi bir isim bulamadığımız da ortada.

    sinan gümüş bence artık ilk on biri haketti. bu şansı iyi değerlendirmeli. umarım çok başarılı olur.

    ismail çipe de bence hayati maçlara çıkıyor. muslera'nın arkasında, tafferel'in eğitiminden geçmek istiyorsa bu maçlarda rüşdünü ispat etmeli.

    (bkz: 28 temmuz 2018 galatasaray club africian maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın