resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 483
    galatasaray'a transferi ancak transfer döneminin son günlerinde veya ara transfer döneminde mümkün olacaktır. bu dönemde çok istekli görünmememiz en iyisi...

    bildiğim kadarıyla yine de 2,5 milyon eu civarı bir teklifimiz ve takas futbolcu önerilerimiz var emre akbaba transferi için. yine bildiğim kadarıyla takas önerlerimiz maaşların bir kısmının tarafımızdan karşılanması pakedini de kapsıyor.

    bu noktada alanyaspor karar verecek, 1 sezonda veya yarım sezonda bizim teklifimizden fazla katkısı olur mu emre akbaba'nın. olacaksa oyuncu ile devam ederler. yok olmayacaksa transferin tıkandığını ve tek alternatifin biz olduğumuzu anladıklarında yelkenleri suya indirirler. şu anda direnmeleri için henüz zaman ve umutları var.

    ve bu noktada herşey oyuncunun elinde. alanyaspor'da mutluyum, bu sezon buradayım gibi bir açıklama yaptığı taktirde kulübünü iyice köşeye sıkıştıracaktır. gideceği tek adresi galatasaray olarak gösterirse oyuncunun piyasa fiyatını biz belirleriz. tek alıcı varsa satıcı, alıcının verdiği fiyatla bağlıdır.

    futbolcu profesyoneldir, kazanacağı parayı düşünür. ama ben emre akbaba yerinde olsam eğer galatasaraylıysam ve galatasaray'a gelme motivasyonum yüksekse gerekirse 1 sezon beklemeyi göze alırdım. eğer kontratım yeni olsaydı, 4 sezon daha alanyaspor'a taahhüt vermiş olsaydım o zaman tüm alternatifleri değerlendirirdim. ama şu an serbest kalmasına çok az var ve atacağı 4 yıllık imza kariyerinin en önemli imzası olacak. bu imzayı mutsuz olacağı bir kulübe atmaması lazım.

    acele etmeyelim, fazla istekli davranmayalım ve gelişmeleri görüp bekleyelim. zaten transfer komitemiz emre akbaba ile gerekli teması kurup oyuncuya ciddiyetimiz konusunda güvence vermiştir. bunun dışında piyasayı kızıştırmanın anlamı yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın