• 189
    2018-19 sezonunda türevlerini kullanacağımızı düşündüğüm diziliştir.

    kalede muslera, defansta serdar-transfer(denayer), önlerinde fernando/donk, kanatlarda mariano-nagatomo, merkezde transfer(emre akbaba)-belhanda, en uçta rodrigues-onyekuru-gomis

    savunma arkasına atılan topları süpürebilen kaleci, takımı öne çıkarabilecek hızlı stoperler, sürekli ileride 2 bek, hem çapa hem oyun kurucu olabilecek bir ön libero, tempolu 2 ofansif merkez oyuncusu, uçak gibi kanatlar ve bulduğunu atan, motive olduğunda 2 stoperi sırtında taşıyan bir forvet.

    bu bağlamda bakınca gayet modern bir kadro yapımız var. stoper ve 8/10 numara transferleri beklediğimiz kalitede olursa şampiyonlar liginde adından büyük harflerle bahsettirecek bir kadromuz var. nedense bu yıl herkeste "ligi alalım, şl'de zaten ilerleyemeyiz" gibi bir algı hakim. ben tam tersini düşünüyorum.

    bu kadro yapısının başarılı olabilmesi için de bazı durumlar gerekli tabi. öncelikle gomis'in eksikliği durumunda forvette sinan veya muğdat'ın farklı tip oyuncu olmalarına rağmen iyi performans göstermeleri gerekiyor.(hoca umarım eren gibi bir etkisiz elemanı 1. yedek olarak görmez)

    ikinci önemli durum ise orta sahaya gelecek transferin belhanda ile birlikte yeterli üretkenliği gösterebilmesi. belhanda geçiş oyunu için muazzam bir orta saha, umarım yanına set oyununda da kilit açabilecek bir oyuncu gelir.

    özetle, 8/10 numara ve stoper transferlerini düşük maliyetle gerçekleştirebilirsek önümüz çok açık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın