• 11811
    -önemli-

    daha önce bu entrylerde[ (bkz: #2286884) - (bkz: #2259234) ] referans olarak gösterdiğim kullanıcı yapımı sarı kırmızı beton ve işyeri modu temalarını uygulamak için yüklenmesini tavsiye ettiğim; milyonlarca kullanıcının kullandığı, siteler için stil dosyalarını modifiye etmekte kullanılan tarayıcı eklentisi (chrome, firefox vs) "stylish" isimli eklentide zararlı içerik fark edildiğinden bugün chrome web mağazasından kaldırılmış.

    son zamanlarda yaygın olarak kullanılan ziyaret edilen websiteleri not etme özellikleri (google reklamlar, facebook vs) gibi bu eklentinin de kullanıcının ziyaret ettiği siteleri kaydederek izinsiz şekilde kullandığı tespit edilmiş. eğer eklentinin sitesine giriş yapmadıysanız bu veriler bir kullanıcıya bağlı değil. fakat bilgi dışında kaydedilmesi yine kötü. detaylı bilgi https://robertheaton.com/...ur-internet-history/

    kullandığınız tarayıcı(diğerlerini bilmiyorum fakat chrome için geçerli) bugün eklentiyi muhtemelen deaktif edip uyarı vermiştir. eklentiyi uzantılar'dan kaldırmanızı tavsiye ederim. alternatifi olan açık kaynaklı https://github.com/openstyles/stylus eklentisini yerine kullanmaktayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın