resim
Selahattin Aydoğdu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Defans
Yaş:62
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 75
    fatih terim ile yaşadığı kavga bana göre çok da önemli değildir. yani kavga kısmı önemli değildir. fakat olay günü yazdıklarımı tekrar ediyorum, hoca başımıza geçip şampiyonluk kazandı diye fikrimde bir değişiklik olmadı.

    yaşanan olay fatih terim'e yakışmamıştır. fatih terim olayın yaşandığı dönem milli takımlar direktörü olarak türk futboluna yön vermekteydi. a millilerden genç millilere kadar her sporcumuz hocanın sorumluluğundaydı. böyle bir mevkinin sahibi insan hareketlerine çok dikkat etmeli.

    daha da hoşuma gitmeyen şey olayın anlık sinirle yaşanmamış olması. yani bodrum'dan izmir'e mesafe var. o arada fatih terim, napıyorum ya ben diyip sakinleşmeliydi. neticede futbolculara sahada sakin olmaları konusunda uyarılarda bulunuyor. benzer eleştirileri kendine de yapıp otokontrol mekanizmasını devreye sokmalıydı.

    şunu söyliyim türkiye'de kimse fatih terim'in ailesini tehdit edemez. hocanın yapması gereken, varsa böyle dükkanlar arası tacizler avukatına konuyu intikal ettirmekti. sonra da bir muhabir aracılığıyla meseleyi basına sızdırmak. bakın o zaman neler olurdu.

    selahattin aydoğdu'yu veya bir başkasını dövdü diye alkışlayamıyorum fatih terim'i. dayak yeseydi de kınamazdım. napıcaktım yani? adamın teki fatih terim'den daha iyi kavga ediyor, hocanın gözünü patlatmış diye itibarını mı düşürecektim nezdimde?

    bu gün fatih terim galatasaray teknik direktörü. bence artık bu tarz olaylardan uzak durmalı. büyük sıkıntılar yaşandı, ben ve benim gibi taraftarların ve hatta genel kurul üyelerinin, belki de bazı yöneticilerin muhalefetine rağmen hoca takımın başına geçti. madem bu kararı bir defa verdik, artık herkes en doğrusunu yapmak zorunda. galatasaray son derece profesyonel şekilde fatih terim'i desteklemeli, fatih terim de egolarını törpülemeli. iyi günde teknik direktörün arkasında durmak kolaydır. taraftar olarak, camia olarak bakalım kötü günde hocanın arkasında durabilecek miyiz? herkes bir takım sınavlar verecek.

    fatih terim'in sınavı egosuyla. galatasaray için o mevkide olduğunu bilecek, aslolan galatasaray'dır lafını gerçekten benimseyecek ve galatasaray'a yakışır şekilde davranacak. şunu da söylemekte fayda var, geldiğinden beri davranışlarında bir ağırbaşlılık görüyorum. bu çaba önemli.

    basın belli ki selahattin aydoğdu meselesini kaşıyacak. bir defa üstü örtülü de olsa fatih terim açıklamalar yaptı bu konuda. bence yapmamalıydı. ama yaptı. bundan sonra bence selahattin aydoğdu ile alakalı hiç konuşmamalı ve sadece galatasaray'la gündeme gelmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın