resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 15271
    galatasarayımızın başına gelmiş en kötü şey. kendisine olan nefretim emre bölözoğlu'ndan hatta aziz yıldırım'dan bile daha büyük. keşke yolu hiçbir zaman bizimle kesişmeseydi. galatasaraya da hiçbir döneminde en ufak bir katkısı olmamıştır. utanmadan bunu galatasrayımıza kaptan yapıp bir de 10 numaralı formayı verenler zaten ibrasız başkan olarak tarihe geçtiler.

    galatasarayımızın belki de en komple, en oturmuş kadrolarından birisi olan ve bir yıl önce kalli tarafından temizlenerek kurulan 2008-2009 kadrosu ile gayet iyi giden sezonda herta berlin maçında iki kaptanın da sakat ya da cezalı olmasından dolayı lincoln kaptan olarak çıkmış ve güzel futbol ile istediğimiz sonucu almıştık. lincoln o sezon o kadar iyi bir performans sergiliyordu ki adam taç kullanmaya gittiğinde hemen arkasındaki tribün atkıları ile kendisine deyim yerindeyse tapınıyordu. işte tam da bu maçın arifesinde sabri ile beraber kaptanlık kararından duydukları rahatsızlığı dile getirmişler ve o kadrodaki ilk fitneyi evlatlar olarak sokmuşlardı. adnan polat ise yalandan bir kaptanlık idari karardır açıklaması ile iki oyuncuyu kınadı. sonrası malum. travmatik hamburg maçı, evlat sevici büyük kaptanın gelmeden hemen önce takımın en iyi oyuncusu hakkındaki demeçlerine rağmen takımın başına geçmesi ve çöküş.

    her şeye rağmen kendisini bir şekilde galatasaray oyuncusu olarak avrupaya atması ve oradan verdiği kulübü küçümseyici mesajlar. daha kötüsü la liganın belki de en istenmeyen oyuncusu olarak tanınması ve bunu eski galatasaray oyuncusu etiketi ile yapması. her hali ile bize zararı dokunmuş bir oyuncu.

    emre belözoğlu'nun senden daha çok bu kulübe emeği var arda. umarım hayatının hiçbir döneminde bir daha galatasaray ile ilgili hiçbir faaliyette rol almazsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın