resim
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Takım:Al-Nassr
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.88
Uyruk:Portekiz
  • 2413
    juventus'a gidi$ sebebini $una bagliyorum. cristiano egosu yüksek bir futbolcu. 17/18 $ampiyonlar ligi finalinde bariz bir $ekilde bale'in gölgesinde kaldi. adam oyuna girdikten kisa bir süre sonra golünü yazinca ronaldo reyiz'in havasi indi birden. golün sansasyonel olmasi da cabasi idi. yetmiyomu$ gibi galli reyiz bir de karius'u uzaktan gafil avlayinca, bana göre cristiano, "bari zivrede birakayim da, $'olmasin" diye dü$ündü ve böyle bir karar verdi.

    az biraz ibrahimoviclik seziyorum kendisinde. gerçi ibo'nun eline bu husuta birak su dökmeyi, matarayi bile dolduramaz. ancak oralarin krali olmadigini hissetti artik.

    belki biraz messi ile kar$ila$tirilmaktan da bikmi$ olabilir mesela. zira messi yine bir dünya kupasinda bir bok yapamadi ve takimi ile erken elendi. ronaldo reyiz de hakli olarak, böyle bir loserle kiyaslanacagima gider italya'da top ko$tururum diye dü$ünmü$ de olabilir. yeni heyecanlar pe$ine dü$tü.

    futbol olarak ister istemez geriye bir adim atti juve ile. serie a eski serie a degil, geriye sadece $ampiyonlar ligi kaliyor objektiflerden uzak kalmamak adina.

    e, abi adam 33 ya$ina gelmi$. real ile kazanmadik kupa birakmami$. hakli da yani bir yerden sonra. öte yandan yillik 30 milyon falan, iyi para yani.

    dünyada yeri doldurulamayacak ender futbolculardan birisi idi. olan madrid'e oldu bence. umarim $. liginde e$le$iriz kendilerli ile de $öyle geçmi$ten kalan hesaplari kapatiriz, hazir cristiano reyiz yokken..
App Store'dan indirin Google Play'den alın